Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Glowbox Οκτωβρίου - hot or not?



Όπως το glowbox αυτού του μήνα έτσι και το post αυτό έρχεται καθυστερημένα, λίγες μέρες πριν το τέλος του Οκτώβρη. 

Οι συνδρομές άνοιξαν στις 14 Οκτώβρη νωρίς το απόγευμα και ενώ το περίμενα με ανυπομονησία γιατί ως τώρα σε γενικές γραμμές ήταν το αγαπημένο μου-μπορώ να πω-από τα συνδρομητικά κουτιά, απογοητεύτηκα όταν είδα την αύξηση της τιμής του κατά 2, όταν ήδη είναι 2 πιο ακριβό από τα υπόλοιπα. Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δε με σταμάτησε από το να το παραγγείλω, ελπίζοντας στο ότι θα με αποζημιώσει το περιεχόμενο για αυτή τη διαφορά.
Παρακάτω βλέπετε το περιεχόμενο του κουτιού μου, που νομίζω-λίγο πολύ-δε διαφέρει από τα υπόλοιπα.





 Τα περιεχόμενα λοιπόν του κουτιού μου είναι:

1. AVON/Μολύβι-Κραγιόν Ultra Color (κανονικό μέγεθος)
Στην απόχρωση "Reddy for me" το οποίο θα μπορούσε να με καταενθουσιάσει σαν προϊόν γιατί ένα φλογερό κόκκινο ματ σταθερό κραγιόν, με καλή απόδοση, είναι must για Φθινόπωρο/Χειμώνα. Δυστυχώς, όμως, είχαν τη φαεινή ιδέα να το στολίσουν με χρυσόσκονη! Όχι ένα ελαφρύ glitter, αλλά real χρυσόσκονη την οποία για να φύγει από τα χείλη και το χέρι μου έπρεπε να τρίβω κανένα δεκάλεπτο.





2. DASHING DIVA / Nail Polish (κανονικό μέγεθος)
Ένα βερνίκι που μου άρεσε πολύ. Παρόλο που έχω αρκετά σε μωβ αποχρώσεις, ποτέ δεν είναι αρκετά και ποτέ δεν είναι όλα ίδια (και άλλες παρόμοιες δικαιολογίες :P). Το συγκεκριμένο κάνει πολύ όμορφους ιριδισμούς και έχει πολύ καλή διάρκεια, ενώ με μία μόνο παχιά στρώση πετυχαίνεις καλή απόδοση.



3. FRESH LINE / Ερατώ μαλακτική κρέμα μαλλιών (κανονικό μέγεθος, 75ml)
Το δεύτερο προϊόν του κουτιού που μου άρεσε πολύ. Είναι για ταλαιπωρημένα, ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά (σίγουρα δηλαδή για όσες βάφουν τα μαλλιά τους), με κύριο συστατικό το τριαντάφυλλο, περιέχει οργανικό ελαιόλαδο και έλαιο jojoba και τη χρησιμοποιείς είτε ως μαλακτική κρέμα είτε ως μάσκα αν την αφήσεις λίγο παραπάνω στις άκρες. Τη χρησιμοποίησα και με τους 2 τρόπους και άφησε τα μαλλιά μου πολύ απαλά. Μυρίζει πολύ όμορφα και νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά.


4. JUNEVA / Skin Energy Κρέμα ενυδάτωσης και ενέργειας (δείγμα, 5ml)
Η συγκεκριμένη κρέμα είναι για ξηρά δέρματα, επομένως όχι για μένα. Προστατεύει και ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος μπλα μπλα. Δεν την δοκίμασα, δεν την άνοιξα καν. Θα τη δώσω στη μαμά μου και εγώ.


5. PURE GOLD COLLAGEN (μία δόση, 50ml)
Ένα προϊόν για το οποίο ειπώθηκαν πολλά καθώς δεν αποτελεί προϊόν ομορφιάς αλλά συμπλήρωμα διατροφής. Ισχυρίζεται ότι καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και δυναμώνει νύχια και μαλλιά. 
Δεν το ήπια ακόμα, ίσως το δοκιμάσω αν και δε νομίζω με μία μόνο δόση να δω αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι με 2/5 προϊόντα και +4€ στην τιμή, δεν ήταν και πολύ επιτυχημένο το κουτί αυτού του μήνα για μένα. Κρίμα γιατί αν το κραγιόν της AVON ήταν σε άλλη απόχρωση χωρίς glitter και η ενυδατική για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες θα ήμουν υπερευχαριστημένη.
Εσείς θα το προτιμήσετε τον άλλο μήνα ή θα δοκιμάσετε κάποιο άλλο κουτί?


4 σχόλια:

  1. Γειά σου!!!Να πω την αλήθεια δεν ξετρελάθηκα με το κουτί Οκτωβρίου.Ειδικά το πόσιμο κολλαγόνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει σε ένα κουτί με προιόντα ομορφιάς και περιποίησης!Και μου έκανε εντύπωση που ενώ απαντάς κάποιες ερωτήσεις όταν κάνεις εγγραφή στο site του glowbox πχ τι τύπο δέρματος έχεις για να ξέρουν τι προιόντα να στείλλουν εστέιλλαν σε όλους τα ίδια.Πχ όπως είπες και εσύσου έστειλλαν κρέμα για ξηρά δέρματα ενώ δεν έχεις ξηρό.Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο.Το βερνίκι πάντως σου πάει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κούκλα! Ναι δε νομίζω ότι διαβάζει ποτέ κανείς τα προφίλ ομορφιάς, ίσως να μην είναι ακόμα αρκετά οργανωμένοι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα ή να θέλουν απλά να προωθήσουν κάποια προϊόντα που θέλουν ανεξάρτητα από τις ανάγκες του κοινού. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για να δούμε τι θα δούμε τον άλλο μήνα...

      Διαγραφή
  2. Ίδιο το κουτάκι μας, η δικιά μου όζα ήταν καφέ σκούρο.
    Έχεις δίκιο για τη χρυσόσκονη ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ!
    Εγώ απογοητεύτηκα με το κουτί αυτού του μήνα και...δεν θα το ξαναπάρω, όχι. :(
    Και η τιμή του 14 ευρώ είναι απαγορευτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα είναι δυνατόν να καταστρέφουν έτσι ένα κατά τα άλλα ωραίο κραγιόν? Ας δοκιμάσουμε την τύχη μας με τα υπόλοιπα κουτάκια τον επόμενο μήνα..

      Διαγραφή