Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου (Φθινοπώρου γενικότερα)

Πάμε να δούμε τα αγαπημένα μου προϊόντα για τους Φθινοπωρινούς μήνες (skincare, haircare και μακιγιάζ)


Haircare: Aussie take the heat - leave in spray
Το βρήκα -30% στο Hondos και μιας που είχε τελειώσει το αγαπημένο μου Phyto Phytokeratine Spray επανόρθωσης, είπα να δοκιμάσω το πρώτο μου προϊόν από Aussie. Μυρίζει πολύ ωραία, αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά μετά τη χρήση σεσουάρ, δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά όμως με το σίδερο μαλλιών καθώς δεν παρατήρησα λιγότερο σπάσιμο μετά τη χρήση του.

Skincare: Clarins Gentle Exfoliator
Το συγκεκριμένο περιέχει α-υδροξυοξέα (AHA) οπότε κάνει  ελαφριά απολέπιση χωρίς να ξηραίνει το δέρμα και αποτελεί must προϊόν για πολλές youtubers και bloggers του εξωτερικού. Μία από τις οποίες είναι η Caroline Hirons την οποία θεωρώ γκουρού σε θέματα περιποίησης προσώπου-μιας που είναι και επαγγελματίας. Είναι το πρώτο toner που χρησιμοποιώ και το πήρα καθώς έψαχνα ένα προϊόν να απολεπίσει το ευαίσθητο και λιπαρό μου δέρμα, το οποίο πάντα μετά το καλοκαίρι βρίσκεται σε έξαρση, χωρίς να το ταλαιπωρήσει. Το χρησιμοποιώ βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου και πριν την ενυδατική, 3-4 φορές την εβδομάδα.




Nails: Seche Vite & OPI Incognito In Sausalito
Πρόσφατες αγορές από το ebay. Επιτέλους έφτασε στα χέρια μου το διάσημο Seche Vite, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Παρατήρησα ότι σχηματίζει μια μεμβράνη,  όποιο βερνίκι και αν φοράω από κάτω, η οποία ξεφτίζει και ξεφλουδίζει. Το Incognito In Sausalito μου άρεσε πολύ, είναι ένα πολύ ωραίο βαθύ μπλε χρώμα με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Θα φορεθεί πολύ και όλο το χειμώνα.




Make up: το every day μακιγιάζ μου για τους φθινοπωρινούς μήνες περιλαμβάνει το Chanel Vitalumiere Aqua, ελαφρύ foundation που προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και κάλυψη χωρίς να φαίνεται βαρύ για πρωί. Το αποτέλεσμα μου θυμίζει λίγο την bb cream της garnier. Κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώ το prep & prime highlighter της Mac στην απόχρωση light boost, φωτίζει ωραία αλλά από κάλυψη δεν κάνει πολλά. 
Για πούδρα δοκιμάζω την Rimmel stay matte η οποία βοηθάει αρκετά στο να περιορίζεται η λιπαρότητα, ενώ για ρουζ έχω ερωτευτεί το Tenderling της Mac, πολύ φυσικό ροζ-καφέ χρώμα ιδανικό για αυτή την εποχή. 
Στα μάτια η πιο εύκολη και γρήγορη λύση μου για το πρωί είναι η διάσημη σκιά της Mac-All that glitters και η αγαπημένη μου μάσκαρα EVER, η Diorshow. Λατρεύω το μεγάλο της βουρτσάκι και το μόνο αρνητικό της είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα.
Το κραγιόν που φοράω όσο κανένα άλλο είναι το Brave της Mac, ιδανικό για κάθε μακιγιάζ. Και για λίγο πιο έντονο berry-pink χρώμα, το Oh oh! 18 από Sephora Rouge, το οποίο έχει πολύ καλή απόδοση και διάρκεια και είναι αρκετά κρεμώδες και ενυδατικό. Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλα χρώματα από τη σειρά αυτή. Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω? Ποιά η γνώμη σας?



8 σχόλια:

  1. έχεις βραβείο στο blog Μου!
    http://allthings4beauty.blogspot.gr/2013/10/the-unpaixtable-blogger-award.html
    πέρνα να το δείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ οι αποχρώσεις στα κραγιόν που χρησιμοποιείς!! Και για το ρούζ της Mac, το χρησιμοποιώ και εγώ και το λεχω λατρέψει!! :) xx
    Βασιλική, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Πιστεύω το Tenderling είναι από τα πιο παρεξηγημένα ρουζ της Mac!

      Διαγραφή
  3. Το ΟPI υπέροχο χρώμα! Έχεις και άλλο βραβειάκι!:P μπορείς να το δείς εδώ http://thebeautyvictim.blogspot.gr/2013/10/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ki αλλο βραβειάκι από εμένα!
    καλά χριστούγεννα γλυκιά μου..
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/12/liebster-award-1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου είμαι καινούρια blogger... αν θες ρίξε μια ματιά...http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή