Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Clinique: All About Eyes



Σήμερα θα αναφερθώ στην αγαπημένη μου κρέμα ματιών, που δεν είναι άλλη από την "All about eyes" της Clinique. Σύμφωνα με την εταιρία, είναι μια "απαλή κρέμα ματιών που μειώνει τις σακούλες, το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Η σύνθεση κρέμα-gel παραμένει σταθερή και βοηθά το make-up να μην αλλοιώνεται. Για χρήση πρωί και βράδυ, στην περιοχή των ματιών". Η άποψή μου; Παρακάτω.


Συσκευασία
Έρχεται σε ένα γυάλινο βαζάκι των 15ml, το οποίο είναι πολύ όμορφο και πολυτελές αλλά θα το προτιμούσα σε σωληνάριο ή μπουκαλάκι με αντλία για λόγους υγιεινής. Κατά τα άλλα είναι μικρό και συμμαζεμένο οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να το πάρετε μαζί στο νεσεσέρ σας σε ένα ταξίδι.


Προϊόν
Όσον αφορά το προϊόν, είναι η καλύτερη κρέμα ματιών που έχω δοκιμάσει και μου προσφέρει ακριβώς αυτά που χρειάζομαι! Είναι ανάλαφρη, σε μορφή gel, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την περιοχή των ματιών και την αφήνει απίστευτα απαλή. Δεν τσούζει στα μάτια όσο κοντά και αν τη βάλω-πρόβλημα που είχα με άλλες κρέμες ματιών και το κονσίλερ στρώνει τέλεια. Έχω δει βελτίωση και στο πρήξιμο, είναι σωτήρας μετά από ξενύχτι, αλλά για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές δεν μπορώ να πω αν κάνει δουλειά γιατί δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Βγαίνει και σε "rich" εκδοχή, που είναι πιο πλούσια (προφανώς) και κάνει δουλειά στις πρώτες ρυτίδες.


Τιμή
Σύμφωνα με το site της Clinique η λιανική τιμή ανέρχεται στα 39,30. Ακριβή, γι' αυτό και τη γλυκοκοίταζα καιρό τώρα αλλά δεν την είχα αγοράσει. Ώσπου τη βρήκα από το gr.strawberrynet.com σαν ημερήσια προσφορά στα 20,90 και δεν έχασα την ευκαιρία. Το συγκεκριμένο site εκτός του ότι έχει πολύ καλές τιμές, κάνει καθημερινές προσφορές σε 6 προϊόντα που φτάνουν μέχρι το 70%! Η αποστολή είναι δωρεάν και η παράδοση γίνεται σε 7-10 μέρες. Επιπλέον σε κάθε νέο πελάτη, κάνουν ένα δώρο που ποικίλει από βδομάδα σε βδομάδα. Εγώ επέλεξα ένα lip fattener από την Fusion beauty, συγκεκριμένα η σειρά ονομάζεται INFATUATION LIPFUSION και το χρώμα είναι το "First Crush". Ένα πολύ όμορφο φθινοπωρινό nude-καφέ χρώμα που αφήνει αυτό το κλασσικό αίσθημα "τσιμπήματος" στα χείλη και μυρίζει υπέροχα!




Εσείς την έχετε δοκιμάσει την "Αll about eyes"; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μου ποια είναι η αγαπημένη σας κρέμα ματιών και αν έχετε κάνει αγορές από το συγκεκριμένο site.
Τα λέμε σύντομα! 


χχχ
Εleni
Follow my blog with Bloglovin









3 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα, η κρέμα είναι υπέροχη! Είμαι το νέο σου μέλος, πέρνα και συ από το μπλογκ μου αν θέλεις και γίνε μέλος αν σου αρέσει
    xxxxxVicky
    www.vickymarple.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Vicky! Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ ωραίο το blog σου απέκτησες άλλο ένα μέλος!

      Διαγραφή
  2. Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή την κρέμα!!!!Χαίρομαι που σου άρεσε!!!!
    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή